Přeskočit navigaci

Systém ballbar pro průmyslovou automatizaci

Systém ballbar RCS L-90 pro průmyslovou automatizaci může zvýšit rychlost nasazení robotu a přesnost systému. Zjistěte, jak lze sledovat stav robotu prostřednictvím jednoduchých rutin

Co provádí RCS L-90?

RCS L-90 je 90 mm systém lineárního ballbaru pro pomoc při instalaci a kalibraci robotických systémů. Řada testů může zrychlit, standardizovat a poskytnout sledovatelnost při nastavení a diagnostice robotů.

Ballbar robotům umožňuje vstoupit do nové oblasti kratších času přípravy a vyšší přesnosti. Také standardizuje procesy, takže všichni programátoři mohou používat stejné postupy a dosahovat stejných výsledků.

Dotazy k RCS L-90
Ballbar RCS L-90 pro průmyslovou automatizaci společnosti Renishaw umístěný mezi ramenem robotu a kalibrační koulí v robotické buňce.

Porozumějte více ballbaru RCS L-90

Řada RCS produktů a softwaru pro průmyslovou automatizaci poskytuje jednoduché rutiny pro rozvíjení vaší robotické buňky.

Poznejte výhody

RCS L-90 je určen pro zrychlení přípravy, nasazení a údržby průmyslových robotů. Časově náročné a nepřesné postupy z příruček pro přípravu buňky lze zjednodušit použitím předností jako:

Oranžová ikona ruky držící hodinky a tři mince


Ušetřete čas a náklady

Rychlejší obnovení provozuschopnosti vaší robotické buňky po údržbě nebo kolizi. Snížení prostojů může zvýšit produktivitu.

Oranžová ikona přeškrtnutého symbolu WiFi


Offline programování

Software RCS Software Suite pro podporu robotu umožňuje offline programování a minimalizuje potřebu kontaktu s robotem.

Oranžová ikona tří osob


Jednoduché použití

Práce s naším intuitivním softwarem robotu RCS L-90 standardizuje testy, takže je může používat kterýkoli operátor robotu.

Oranžová grafika zvlnění

Časté dotazy k RCS L-90

Jak je systém robustní?

RCS L-90 byl vytvořen s ohledem na průmyslovou automatizaci. Je konstruován tak, aby byl v rámci robotické buňky robustní a funkčně spolehlivý.

Jaký druh informací mohu po volumetrickém testu vyčíst z grafu?

Dokončení volumetrického testu vygeneruje mnoho dat. Tyto informace jsou uvedeny na obrazovce výsledků testu na obrazovce RCS Software Suite.

Výsledky lze použít pro identifikaci potenciálních problémů robotu, jakož i pro identifikaci vůlí, reverzních špiček a poklesů.

Pro další verifikaci testů a identifikaci špatného výkonu robotu prozkoumejte diagnostický systém robotu pro průmyslovou automatizaci RCS T-90.

Dokumenty ke stažení

 

Dotazy k RCS L-90

Vyplňte níže uvedený formulář ohledně dotazů na možnosti nákupu nebo k získání dalších informací o RCS L-90.