Přeskočit navigaci

Hybridní Ramanův systém

Zvyšte možnosti Ramanova mikroskopu Renishaw propojením s dalšími analytickými systémy ze široké nabídky dalších výrobců.

Pro maximální efektivitu můžete vzorek analyzovat dvěma či více technikami, aniž byste jej museli přemísťovat mezi přístroji.

Díky korelativním systémům mikroskopů Renishaw si můžete být jisti, že analyzujete tentýž bod oběma technikami.

Kontaktujte nás
invia Raman microscope hybrid system

SPM/AFM: Nanometrické rozlišení

Zkombinujte Ramanův mikroskop inVia™ se skenovacím mikroskopem (SPM), jako například s mikroskopem atomárních sil (AFM), pro zkoumání chemických a strukturálních vlastností materiálů. Doplňte systém o chemickou analýzu s nanometrickým rozlišením pomocí hrotem zesílené Ramanovy spektroskopie (TERS) a odhalte komplementární vlastnosti, jako jsou mechanické charakteristiky.

Více informací

Nanovtlačování: měření mechanických vlastností

Kombinace výkonu Ramanova mikroskopu inVia s měřením pomocí nanovtlačování a přímá korelace mechanických a tribologických vlastností s chemickými informacemi, jako je krystaličnost, polymorfismus, fáze a zatížení.

Více informací

Hysitron inVia Raman system

Přečtěte si články z časopisu Microscopy and Analysis Journal

  • Correlative SPM Raman and SEM analysis of biomedical devices and coatings Correlative SPM Raman and SEM analysis of biomedical devices and coatings [en]

    A variety of medical implants and microelectrode arrays for electrophysiology are fabricated in thin film and micro technology. To guarantee the quality, proper functionality and safe operation of these devices, analytical techniques to investigate the structure and chemical composition of surfaces and interfaces during the fabrication process and for final quality control are essential.

Chcete se dozvědět více?

Náš místní zástupce rád odpoví na vaše dotazy.
Můžete nás kontaktovat vyplněním formuláře nebo zasláním emailu.

Kontaktujte nás

Získejte naše nejnovější aktualizace.

Udržujte si aktuální přehled o našich nejnovějších akcích, webových seminářích, poznámkách k aplikacím a uvádění nových produktů.

Přihlaste se k odběru