Přeskočit navigaci

Biografie společnosti

Text schválený pro použití mediálními organizacemi.

150 slov

O společnosti Renishaw

Renishaw je jednou z předních světových společností v oboru strojírenských a vědeckých technologií, se zkušenostmi v oblasti měření a zdravotnictví. Společnost dodává výrobky a služby pro mnoho různých aplikací, od výroby proudových motorů a větrných turbín, až po stomatologii a neurochirurgii. Je také vedoucí světovou společností v oblasti aditivní výroby (známé také jako 3D tisk); navrhuje a vyrábí průmyslová zařízení pro 3D tisk součástí z práškových kovů.

Skupina Renishaw Group má v současnosti 77 poboček ve 36 zemích, v nichž zaměstnává 5000 osob; z toho 3000 osob je zaměstnáno ve Velké Británii. Většina výzkumu, vývoje a výroby je realizována ve Velké Británii. Ke konci finančního roku končícího červnem 2022 dosáhla společnost Renishaw prodejů ve výši 671,1 milionů GPB, z čehož 95% činil export. Největšími trhy společnosti jsou Čína, USA, Japonsko a Německo.

100 slov

O společnosti Renishaw

Renishaw je jednou z předních světových společností v oboru strojírenských a vědeckých technologií, se zkušenostmi v oblasti měření a zdravotnictví. Společnost dodává výrobky a služby pro mnoho různých aplikací, od výroby proudových motorů a větrných turbín, až po 3D tisk stomatologii a neurochirurgii.

Skupina Renishaw Group má v současnosti 77 poboček ve 36 zemích, v nichž zaměstnává 5000 osob; z toho 3000 osob je zaměstnáno ve Velké Británii. Ke konci finančního roku končícího červnem 2022 dosáhla společnost Renishaw prodejů ve výši 671,1 milionů GPB, z čehož 95% činil export. Největšími trhy společnosti jsou Čína, USA, Japonsko a Německo.

50 slov

O společnosti Renishaw

Renishaw je jednou z předních světových společností v oboru strojírenských a vědeckých technologií, se zkušenostmi v oblasti měření a zdravotnictví. Společnost zaměstnává více než 5000 pracovníků v celém světě a dodává výrobky a služby pro mnoho různých aplikací, od výroby proudových motorů a větrných turbín, až po 3D tisk stomatologii a neurochirurgii.

Podmínky použití

Vstoupili jste do mediální části stránek společnosti Renishaw, kde najdete snímky a texty o podnikatelské činnosti firmy, jejich výrobků a zaměstnanců, schválené pro použití v médiích. Renishaw vlastní autorská práva na všechny snímky obsažené v této mediální části. V souladu s Podmínkami použití poskytuje třetím stranám nevýlučnou a bezplatnou licenci k použití těchto snímků pro nekomerční účely po dobu jednoho roku od data stažení z této webové stránky.

Stažením a/nebo použitím libovolného z těchto snímkům souhlasíte s dodržováním těchto Podmínek použití.